Blog, Strana 6
recept_kureci_prsa_v_jogurtove_marinade Kuřecí prsa je dobré před grilováním namarinovat, aby i po grilování zůstala šťavnatá. Můžete zvolit marinádu na bázi oleje, my však doporučujeme jogurtovou ma...
Výběrová káva se pěstuje v ideálních klimatických podmínkách. Na malých farmách, kde je káva sbírána ručně s maximálním ohledem na kvalitu, výběr a zpracování kávového zrna. Káva se vyznačuj...
Grilovací sezóna je v plném proudu! V Bylince jsme se na ni připravili a máme pro Vás nové druhy koření, které se skvěle hodí pro Vaše letní grilování. Tady je pár tipů, jak si skvěle pochu...
Levandule původně pochází ze západního Středomoří. Dnes je neodmyslitelně spjatá s Francií, především s oblastí Provence, kde se pěstuje ve velkém. A když si představíte Provence, tak jedině jako neko...
Zelený čaj je známý více než 5000 let. Je považován za pravý, skutečný čaj. Největšími producenty zeleného čaje jsou Čína, Japonsko a další země východní a jihovýchodní Asie. Tam také patří k nejoblíb...
Konec školního roku je za dveřmi, a i když byl v mnoha ohledech velmi netradiční, tak myslíme, že naše poděkování všem učitelům udělá radost a patřičně si ho zaslouží. Připravili jsme si pro Vás pár ...
Máta peprná Je vytrvalá bylina, která s největší pravděpodobností pochází z Anglie, případně ze západní Evropy. Nyní se pěstuje v mírných pásmech téměř po celém světě. Z rostliny se sb...
Několikrát do roka je dobré zařadit do svých rituálů očistu těla. Ke komplexní jarní očistě jsou vhodné půsty, detoxikační kůry, ale také bylinky, které na jaře rostou. Mezi naše čajové směsi, které m...