Recepty, Strana 2
Původní receptura perníku se skládala z mouky medu a pepře (dříve se nazýval peprník). Tehdy byl perník považován také za lék na žaludeční a střevní potíže. Postupně se začala přidávat koření a v...
Cold Brew je oblíbený způsob přípravy kávy (klidně i čaje). Princip přípravy stojí na pomalém louhování čerstvě namleté zrnkové kávy ve studené filtrované vodě zhruba 16 až 24 hodin. Výsledkem je jemn...
recept_kureci_prsa_v_jogurtove_marinade Kuřecí prsa je dobré před grilováním namarinovat, aby i po grilování zůstala šťavnatá. Můžete zvolit marinádu na bázi oleje, my však doporučujeme jogurtovou ma...
Grilovací sezóna je v plném proudu! V Bylince jsme se na ni připravili a máme pro Vás nové druhy koření, které se skvěle hodí pro Vaše letní grilování. Tady je pár tipů, jak si skvěle pochu...