Recepty, Strana 2
Cold Brew je oblíbený způsob přípravy kávy (klidně i čaje). Princip přípravy stojí na pomalém louhování čerstvě namleté zrnkové kávy ve studené filtrované vodě zhruba 16 až 24 hodin. Výsledkem je jemná a chuťově výrazná káva. Cold Brew by mohlo zachutnat i těm, kterým klasická káva doposud moc nechutnala. Cold Brew je na rozdíl od ledové kávy mnohem jemnější a obsahuje méně kyselin a je více nasládlá. V chuti vynikají citrusové a čokoládové tóny, dle druhu zvolené kávy. Příprava dobrého C...
recept_kureci_prsa_v_jogurtove_marinade Kuřecí prsa je dobré před grilováním namarinovat, aby i po grilování zůstala šťavnatá. Můžete zvolit marinádu na bázi oleje, my však doporučujeme jogurtovou marinádu, díky které budou prsa křehká a šťavnatá. 500 g kuřecích prsou 200 ml bílého jogurtu sůl pepř 2 stroužky česneku 2 lžíce citronové šťávy 2 lžičky grilovacího koření Bylinca Na marinádu si připravíme jogurt, do kterého přidáme rozmělněný česnek a citronovou šťávu. Osolíme a opepříme ...
Grilovací sezóna je v plném proudu! V Bylince jsme se na ni připravili a máme pro Vás nové druhy koření, které se skvěle hodí pro Vaše letní grilování. Tady je pár tipů, jak si skvěle pochutnat při každém grilování. Používejte skutečně kvalitní, odleželé jateční maso nebo drůbež. Mělo by být co nejlibovější a porostlé kůží. Maso před grilováním se pokuste raději omýt čistou vlhkou utěrkou než celé umývat ve vodě. Gril vždy předem patřičně rozehřejte, stupeň tepla či žhavosti uhlí...